Mag- Mig- og Tig-SVEJSNING HOS PRODAN

Mag- Mig- og Tig-svejsning: Svejsning er et af vores primære arbejdsområder. Håndelag, grundighed og nøjagtighed er tre ufravigelige krav i svejseafdelingen. Vores certifikatsvejsere besidder en høj faglighed og bakket op af moderne udstyr, bliver det muligt at stå inde for flere forskellige typer svejsninger.

Hos Prodan i Randers Syd, nær Aarhus, svejser vi i de fleste typer metaller uanset dimension, størrelse og form. Lige som vi laver såvel prototyper som store og små serier. Vi svejser efter WPS udarbejdet på baggrund af en WPQR.

TIG SVEJSNING, MAG SVEJSNING OG MIG SVEJSNING I SORT STÅL, RUSTFRIT STÅL OG ALUMINIUM – (ROBOTSVEJSNING)

Robotsvejsning er en meget effektiv svejsemetode især ved emner i stort stykantal med krav om stor ensartethed.

Vi robotsvejser rigtig mange emner til f.eks. staldinventar, sorteringsanlæg og stativer til transport af vindmøllevinger. Inden for robotsvejsning kan vi lave både MAG, MIG og TIG svejsninger.

Vi robotsvejser med 6 akset Panasonic/Valk Welding industrirobotter, der kan svejse emner i sort stål, der er op til 6000 mm lange og 1200 mm brede, og vejer op til 10 ton. I aluminium eller rustfrit stål kan vi robotsvejse emner, der er op til 2000 mm lange.

TIG SVEJSNING OG MAG SVEJSNING
(MANUEL SVEJSNING)

Svejseafdelingen svejser efter ISO 3834. Vores smede er certificerede og vant til at arbejde med skrappe dokumentationskrav. Vi kan svejse alt lige fra små dele til store konstruktioner, der vejer mere end 20 ton. Prodan har mange svejseopgaver til f.eks. vindmølleindustrien, landbrugsindustrien, affaldssorteringsmaskiner, transportstativer og løfteudstyr.

SVEJSNING I ALUMINIUM
(TIG SVEJSNING OG MIG SVEJSNING)

Aluminium svejsning er et område, hvor vores erfarne smede både rørsvejser og pladesvejser større konstruktioner i aluminium med MIG. MIG svejsning vil ofte blive brugt, når der arbejdes med en godstykkelse på over 3 – 4 mm.

TIG svejsning er den mest kontrollerede svejsemetode, som kræver stor ekspertise og en sikker hånd. Hos Prodan er vi certificeret til at TIG svejse både store og små emner. Vi TIG svejser bl.a. en del transportbeslag til vindmølleindustrien. Til TIG svejsning og MIG svejsning i aluminium benytter vi Kemppi svejsemaskiner.

SVEJSNING I RUSTFRIT STÅL 
(TIG SVEJSNING OG MIG SVEJSNING)

At svejse i rustfrit stål er område, hvor vi hos Prodan mestrer både rørsvejsning og pladesvejsning og i stort set alle godstykkelser. Vores opgaver inden for MIG svejsning i rustfrit stål er bl.a. beslag til vindmølleindustrien og tandhjul til levnedsmiddelindustrien.

Vores smede “TIG svejser” et utal af forskellige emner lige fra pusleborde, håndtørrer og sæbedispensere til afluftningsrør, tanke og mælkekar til eksempelvis levnedsmiddelindustrien, forsvaret, landbruget, vindmølleindustrien og hygiejneindustrien.

Til MIG svejsning– og TIG svejsning i rustfrit stål benytter vi Kemppi svejsemaskiner. Vi leverer til kunder over hele landet, herunder til Fyn og Sjælland, Århus/Østjylland, Randers og Midtjylland m.v.