LASERSKÆRING, PLASMASKÆRING, FLAMMESKÆRING OG BEARBEJDNING/KANTBUKNING AF METALPLADER

Vores erfarne team er meget kompetente inden for både: laserskæring, plasmaskæring samt flammeskæring. Vi er ligeledes meget erfarne inden for bearbejdning af metalplader/kantbukning af metalplader, og vi gør altid vores yderste for at leve op til vores kunders ønsker og krav.
Hos Prodan tager vi et stort ansvar i vores arbejde, og vi sætter en ære i at levere en god kvalitet med stor nøjagtighed og en høj finish.

CERTIFICERET I OMSTEMPLING

Prodan lever op til de procedurer og krav, det kræver for at blive certificeret til omstempling af råmaterialer. Omstempling af materialer medfører, at vi kan bibeholde materialernes chargenummer og sporbarhed.

LASERSKÆRING I RUSTFRIT STÅL, ALUMINIUM, STÅL OG DØRKPLADER

Hos Prodan er vi yderst erfarne og kompetente inden for laserskæring. Vi varetager opgaver for virksomheder i både ind- og udland, og vi udfører laserskæring i både rustfrit stål, aluminium, messing, kobber, stål og dørkplader.

I vores laserafdeling har vi en Trumpf 5030 Fiber og to Amada CO₂-laserskærere. Laserskærerne fra Amada er monteret med tower højlager og sorteringsfunktion, hvilket er med til at optimere processen i laserskæring ved store serieproduktioner.

LASERSKÆRING AF PLADER EFTER MÅL

Vores fiberlaser har mulighed for vandkøling af emner i tykkere kvalitet, som muliggør skæring af meget små huller i forhold til godstykkelsen. Alle maskiner har en effektiv programmering med auto nesting – og er med til at kunne løfte opgaver for vores kunder, der hver især har individuelle behov og ønsker.

Vores laserskærere giver os rig mulighed for både at lave et flot output, der samtidig lever fuldt ud op til forventningerne omkring kvalitet og præcision.

Med vores laserskærere har vi mulighed for at laserskære præcis efter de mål, som vores kunder ønsker. Vi kan laserskære plader helt op til 1540 x 3100 mm, der har en pladetykkelse fra 0,25 til 25mm i standard stål og helt op til 35mm i rustfri stål.

ALSIDIG LASERSKÆRING I RUSTFRIT STÅL, ALUMINIUM, MESSING, KOBBER M.FL.

Vi tilbyder laserskæring af plader i både rustfrit stål, aluminium, messing, kobber, tåreplader, dørkplader, perforeret plader, stål og højstyrkestål – og det kan vores team klare med tolerancen +/-0,05 mm.

LASERSKÆRING TIL OFFSHORE-, FORSVARS- OG FØDEVAREINDUSTRI M.FL.

Af referencer kan vi nævne bl.a. offshore-industrien, fødevareindustrien, forsvarsindustrien, landbrugsindustrien, og kranindustrien. Desuden laserskærer vi også meget til hygiejneindustrien, som kræver en særlig høj finish.

FLAMMESKÆRING AF STØRRE PLADER

Flammeskæring af emner er en opgave, som vi hos Prodan løfter for mange virksomheder – og vi kan flammeskære plader, der er op til 3 x 13 meter med en tykkelse på op til 150 mm.
Vores flammeskærer kører med op til fire alfa brændere, og vi ved, hvor vigtigt det er at udføre opgaven præcis efter kundens behov, ønsker og krav.

Flammeskæring af prototyper

Professionel flammeskæring: Vi flammeskærer såvel store serier som små serier samt prototyper efter kundens tegninger eller skitser. Har du brug for hjælp til at lave en tegning, kan vores PTA-medarbejdere også være behjælpelige med det.
Vi flammeskærer f.eks. ofte dele til det automotive marked, maskinindustrien og kranindustrien.

PLASMASKÆRING I 3D I STORFORMAT

Vi tilbyder 3D plasmaskæring med en Hypertherm HPR 400 XD og kan derved levere emner, der fuldt ud lever op til kundens behov og krav. Vores skæremaskine er en kombineret plasma- og flammeskærer fra Messer Multitherm, og vi kan tilbyde at plasmaskære i pladestørrelser helt op til 3 x 13 meter. I forhold til pladetykkelse kan vi endda plasmaskære jern op til 50 mm, rustfrit stål op til 40 mm og aluminium op til 40 mm.

Plasmaskæring af komponenter til fabrik

Ønsker du plasmaskæring af komponenter, der skal viderebearbejdes, kan vi sagtens løse opgaven. Vi plasmaskærer ofte komponenter, der netop skal viderebearbejdes i andre dele af en fabrik. Det kan f.eks. være plasmaskæring af komponenter til kranindustrien eller landbrugsindustrien. Prodan i Randers leverer til kunder over hele landet, herunder til Århus, Randers og Østjylland/Midtjylland m.v.

VI TILBYDER KANTBUKNING, BEARBEJDNING AF METALPLADER OG KANTPRESNING AF METALPLADER MED 500 TONS TRYK

Kantbukning eller kantpresning er den mest almindelige metode til bearbejdning/bukning af metalplader, og det er en metode, som vores team er yderst kompetent og erfaren indenfor. Uanset hvilken type kantbukning/kantpresning, der er tale om, sætter vi altid en ære i at levere opgaven, således den fuldt ud lever op til kundens krav.
Hos Prodan i Randers, nær Århus/Østjylland, har vi to kantpressere, der muliggør stort set enhver opgave inden for kantbukning af metalplader/kantpresning af metalplader. Den ene kantpresser er f.eks. en 6-akslet CNC-styret Darley 500 kantpresser, der kan tage emner op til 4,3 meter og arbejder med et tryk på op til 500 ton.

Præcis kantpresning med laseropmåling

Kantpresseren er udstyret med laseropmåling, der muliggør at arbejde med krav om små tolerancer. Vi ved, hvor vigtig præcision er; især når det gælder kantpresning af emner. Netop derfor er laseropmålingen en vigtig faktor.