CNC-SPÅNTAGNING | CNC-FRÆSNING | CNC DREJNING

CNC-FRÆSNING, CNC DREJNING OG CNC-SPÅNTAGNING I ALLE FORMER FOR METALLER OG PLAST

CNC-SPÅNTAGNING MED CNC MASKINER

Spåntagning: I vores spåntagende afdelinger i Randers, nær Aarhus, laver vi emner i alle sværhedsgrader, – fra de helt simple opgaver med spåntagning til de meget komplicerede emner, alt sammen produceret efter kundens CAD-filer. Vi bearbejder alle former for metaller og plast, og produktionsapparatet omfatter både traditionelle, specielle og højteknologiske processer inden for:

  • CNC drejning
  • CNC fræsning

FRÆSNING AF BÅDE STORE SERIER, SMÅ SERIER OG PROTOTYPER

Fræsning: I fræseafdelingen finder man både horisontale fræsere og vertikale fræsere, et FMS-anlæg samt et topmoderne 5-akset bearbejdningscenter. Vi kan bearbejde alle typer af metaller og plast. I fræseafdelingen fremstiller vi såvel store som små serier og prototyper. Vi samarbejder med vidt forskellige industrier lige fra f.eks. maskinbyggere, kranindustrien til forsvarsindustrien, landbruget og vindmølleindustrien.

CNC-fræsning

Professionel CNC-fræsning: Flere af vertikalfræserne er udstyret med CNC rundbord og/eller med paletteveksler (2 paletter). Størrelsesmæssig kan vi klare emner, der er op til 4200 mm lange og 1800 mm brede.

FMS anlæg

Fræsning: Vores store FMS anlæg har et CNC-center og et LPS-system med 16 paletter og med plads til 256 værktøjer, som gør det muligt at have kortere opstillingstider ved gentagelsesordrer. Størrelsesmæssig kan vi bearbejde emner der er op til 1400 mm lange og 1050 mm brede.

Horisontalfræserne har op til 10 paletter og 150 værktøjer.
Vores horisontalfræsere er specielt velegnet til opgaver, hvor paletten kan køre i min. en time. Ligesom de er velegnede til produktion af komplekse opgaver med meget små tolerancer.

5-akset bearbejdningscenter

Det 5-akset bearbejdningscenter, med noget af den nyeste teknologi på området, gør det muligt at udføre højt præcisionsarbejde på komplekse emner fra flere sider med indbyrdes forhold til hinanden. Størrelsesmæssig kan maskinen bearbejde emner der er op til 930 mm lange og 765 mm brede.

På vores 5-akset bearbejdningscenter laver vi opgaver for bl.a. offshore, maskinbyggere, forsvarsindustrien.
I videoen kan du se, hvordan emner kan bearbejdes fra utallige vinkler. Kontakt os gerne for at høre mere om vores 5-akset bearbejdsningscenter i Randers.

Robotter i drejeafdelingen

Spåntagning: Robotterne i drejeafdelingen i Randers foretager selv stikprøvekontrol af emnerne og lægger dem i pallen. Robotterne egner sig godt til serieproduktion på drejebænkene og serier helt ned til 50 styk kan med fordel produceres med hjælp fra robotten.

Store emner til spåntagning:

Hvis jeres emner er større end vores spåntagende afdelinger kan klare, så kan vores sværgodsafdeling hjælpe jer.

DREJNING MED CNC DREJEBÆNKE

CNC drejning: I drejeafdelingen har vi CNC-styrede drejebænke med roterende værktøjer, subspindel, Y-akse bearbejdning etc., ligesom nogle af drejebænkene har multiaksebearbejdning.
Vi kan bearbejde alle typer af metaller og plast. Størrelsesmæssig kan vi bearbejde emner der har en diameter på op til Ø850mm og 3000 mm lange. I drejeafdelingen fremstiller vi såvel store som små serier og prototyper til alle typer af virksomheder i alle typer af industrier.

HAR DU OPGAVEN, SÅ HAR PRODAN LØSNINGEN

Hos Prodan i Randers, nær Aarhus, arbejder vi løbende med optimering og forbedring af kundens krav og behov. Og vi indgår gerne i en dialog omkring kundens tanker og ønsker til deres emner.
 
Hvis kunden er behov for en arbejdsplads hos Prodan, så man er tæt på processen i forbindelse med nyudvikling, så er der også mulighed for det..
 
Optimering sker blandt andet ved:

  • Valg af andre produktionsmetoder og værktøjer
  • Forslag til ændring af konstruktion
  • Ændring af automatiseringsgrad
  • Andet materialevalg

Har du opgaven indenfor spåntagning, fræsning eller drejning, så har Prodan i Randers, nær Aarhus løsningen, og vi står klar til at løse din næste udfordring på bedste måde. Vi leverer til kunder over hele landet, herunder til Fyn, Sjælland, Jylland, Århus, Randers/Østjylland og Midtjylland m.v.