EN DAG PÅ LANDEVEJEN

En dag på landevejen hvor der bliver ydet god service til kunderne og varerne leveres til tiden, giver chauffør Peter Madsen jobindhold.

Peter har arbejdet som chauffør hos Prodan siden 2007, hvor han efter en ledighedsperiode lige havde fået stort kørekort. Peter har tidligere arbejdet på andre fabrikker og driver også sit eget firma.

Hurtig, korrekt levering til kunder i nærområdet

“Mine daglige arbejdsopgaver er at bringe varer ud til kunder i nærområdet. Jeg pakker selv bilen og planlægger turen rundt til kunderne. Jeg kan godt lide at komme ud til kunderne og levere det bestilte med et smil. Jeg nyder turene i lastbilen alene på landevejen – men holder også af at komme tilbage til lageret og få en snak med kollegerne. Selvom vi er to, der deler jobbet, så koordinere vi nemt opgaverne fra dag til dag. Når jeg ikke er på landevejen, laver jeg lagertælling og lagerstyring. Jeg sørger altid for at gøre tingene færdige, for man ved aldrig, hvornår en kunde har brug for en hurtig levering, og så er det bare med at komme af sted.”

Fleksibiliteten og kundekontakten betyder meget

“Jeg er rigtig glad for at kunne arbejde tre dage om ugen og så passe mit eget firma ved siden af. Denne fleksibilitet passer godt til mig, og jeg sætter en ære i, at alt er gjort færdig, inden jeg går hjem – for jeg kommer jo ikke igen dagen efter.”