MULIGHED FOR AT TAGE ANSVAR OG UDVIKLE SIG

Mulighed for at udvikle sigMulighederne for at tage ansvar og få lov til at udvikle sine kompetencer, giver afdelingsleder Bjørn Normann blod på tanden

Bjørn har arbejdet hos Prodan siden 2002 og er oprindelig fra transportbranchen. Da han søgte nye muligheder endte han hos Prodan, hvor han gennem erfaring og kurser har arbejdet sig frem til at være afdelingsleder for laserafdelingen. Senest har Bjørn kastet sig ud i et spændende LEAN projekt, som giver nye muligheder.

“Mine daglige arbejdsopgave er koordinering af opgaverne i afdelingen, planlægning af produktionen på de forskellige maskiner, drift af maskinerne og en smule kundekontakt og ordreoprettelse. Jeg føler, at man får lov til at tage ansvar og får mulighed for at udvikle sig, hvis man ellers selv har drivet og lysten til at yde en indsats. Jeg startede som ufaglært og har nu arbejdet mig frem til at have ansvar for en afdeling. Jeg kan godt lide alsidigheden og de mange forskellige opgaver. Jeg er aldrig bange for at tage en udfordring op og lære noget nyt.”

Når målet er nået

“En god arbejdsdag for mig er, når jeg føler, at jeg har udrettet noget og nået mine mål. Men det er også vigtigt for mig, at de ansatte, som jeg har ansvaret for også har haft en god dag og har nået deres mål. Hvis de ikke har nået så meget, behøver det ikke være deres skyld alene, men kan også skyldes f.eks. dårlig koordinering eller planlægning fra min side. Det er vigtigt, at alle føler sig lyttet til og at de bidrager til processen – så når vi alle i mål.”