KOMPETENCERNE UDFORDRES AF EN SPÆNDENDE FORESPØRGSEL

Gennem sparring med kunder og kolleger opnår vi sammen det bedste resultatSpændende forespørgsler, hvor kompetencerne bliver sat på prøve og sparring om den bedste løsning med kunder og kolleger gør Karstens dag ekstra spændende.

Karsten har arbejdet hos Prodan siden 1994 og er oprindeligt uddannet som maskinarbejder og maskinteknikker. Nye muligheder og trangen til udfordringer har været vejen til jobbet som PTA/konstruktør, og trods de mange år i branchen er Karsten stadig frisk på nye udfordringer.

Mine daglige arbejdsopgaver består i tilbudsgivning, ordremodtagelse og produktudvikling sammen med eksisterende og nye kunder. Jeg kan godt lide, når jeg sammen med kundens udviklingsafdeling kan nå frem til det bedste resultat og går gerne i værkstedet for at afprøve tingene. Jeg trives med at have mange bolde i luften og når en spændende forespørgsel, der udfordrer min viden og kompetencer, dukker op, jo så er jeg i mit es.”

Nye udfordringer

Selvom jeg idag har et selvstændigt ansvar for en del kunder, så er jeg altid frisk på nye udfordringer. Den gode konstruktive dialog med kunden, hvor vi sammen udnytter vores viden, gør at jeg føler, jeg udvikler mig.”

Frihed under ansvar

Hos Prodan føler jeg, man får en høj grad af frihed til at løse sine opgaver. Man bliver bakket op af ledelsen til at udvikle sig og lære nyt. Jeg trives med at have denne frihed og tillid – det gør, at jeg kan udføre mit arbejde, som jeg finder bedst. Dog er både chefer og kolleger altid klar til en konstruktiv sparring, hvis man mangler input til en opgave. Selvom jeg har været her i mange år, føler jeg, at jeg har udviklet mine kompetencer løbende og stadig får mulighed for at gøre det. Det gør Prodan til en god arbejdsplads for mig.”