HEINRICH – EN SALGSCHEF MED MANGE KOMPETENCER

Heinrich har været salgschef hos Prodan siden 2012, men det lå faktisk ikke i kortene, at han skulle arbejde med salg. Heinrich har en baggrund som maskinarbejder og har arbejdet 20 år som opstiller og maskinarbejder hos en anden maskinfabrik i Randers. Da han i 2007 blev ansat hos én af de fire fusionerede virksomheder, som blev det fortsættende selskab ”Prodan”, begyndte han så småt at arbejde med tilbudsgivning, ordrebehandling og kundekontakt.

I 2012 blev Heinrich tilbudt stillingen som salgschef, hvilket han heldigvis takkede ja til. Heinrich har en klar holdning til sin tilgang til kunderne: “Prodan må være en kompetent medspiller i dialogen med kunden, om at finde den bedste løsning på projektet”.

Opfølgning sikrer dialog med kunden

En anden vigtig ting i Heinrichs daglige arbejde er opfølgning, opfølgning og opfølgning. Heinrich vil være sikker på, at kunden er tilfreds, fik det, de havde bestilt og at ordren blev løst til alles tilfredshed. Får vi ikke ordren, vil han selvfølgelig også gerne vide, hvad årsagen var, så han kan arbejde på at gøre det endnu bedre næste gang. Kort sagt en salgschef som altid gør sit yderste for at give kunden den bedste behandling i alle aspekter.