EN SPÆNDENDE ARBEJDSDAG MED GODE KOLLEGER

Den afvekslende arbejdsdag, medbestemmelse over egne arbejdsopgaver og gode kolleger, gør det sjovt for lagermedarbejder
Henrik Hansen at gå på arbejde.

Henrik har arbejdet hos Prodan siden 2006, og var med, da fabrikken startede op på Tåsingevej. Han har, siden han var 18 år, arbejdet i metalindustrien både som maskinarbejder, i smedeafdelingen og de sidste mange år indenfor lager og forsendelse.

To arbejdsdage er aldrig ens

“Mine daglige arbejdsopgaver er at holde styr på lageret og sørge for at booke eksterne vognmænd og koordinere vores egne lastbiler, så varerne når ud til vores kunder. Det, at vi er ordreproducerende og har mange forskellige typer kunder gør, at dagene aldrig er ens. Det ene øjeblik skal jeg sende en lille pose med små emner, og det næste øjeblik booke transport til et sværgodsemne. I forsendelsen er vi sidste stop før varen sendes, og jeg sætter en ære i, lige at tjekke op på, at alt er, som det skal være, inden vi pakker og sender. Alle disse ting gør, at min hverdag aldrig er ens, og jeg kan godt lide den afveksling, det giver”

Det sociale samvær betyder meget

“Jeg kan godt lide mit arbejde, fordi jeg har gode kolleger og der er en god stemning blandt os. I mit daglige arbejde er jeg med til selv at planlægge og bestemme, hvordan tingene skal udføres. I fritiden arrangerer vores personaleforening sjove og spændende arrangementer, hvor man har mulighed for at være sammen på tværs af afdelingerne, og det giver et godt sammenhold.”