Velkommen til ny fabrikschef

- 14/09/18
Prodan byder velkommen til vores nye dygtige og kompetente fabrikschef.
Pr. 10/09 startede Lars Bloch-Kristensen som ny fabrikschef i Prodan. Det har vi set frem til, da Lars kommer med mange års solid ledelseserfaring, og har været i alt fra ejer-ledede virksomheder til store verdensomspændende koncerner. 


Lars kommer med solid ledelseserfaring

Her har han bl.a. besiddet stillinger som bl.a. produktionschef, kvalitetschef, teknisk direktør, fabrikschef og adm. dir. Det kommer han til at kunne bruge hos Prodan, der med sine 15.000 kvm fabrik og 130 ansatte, kommer til at give Lars nok at se til. 


Igangsætning af en agil strategi i øjenhøjde

Hans primære fokusområder er organisation og processer; herunder at der skabes og udvikles dynamik og fleksibilitet i virksomhedens platform. Lars arbejder ud fra en markedsorienteret tilgang til organistionsstruktur, og har fokus på at der udarbejdes og implementeres en agil strategi i øjenhøjde med organisationen.

Han har primært arbejdet inden for ordreproducerende procesindustrier, der har krævet kundetilpassede tekniske løsninger og processer. Det kommer i spil, når vi hos Prodan arbejder med projekter, der spænder fra 200 gram til flere ton.

Vi ser frem til at komme godt fra start - velkommen til!


Tilbage til oversigten