Prodans hidtil største montageopgave

- 17/11/17

Fremstilling og montage af ”Jobfeeder”

Afslutningen på vores hidtil største montageopgave løber af stablen i disse dage. Opgaven har bestået i at fremstille dele til og udføre montage af en såkaldt ’Jobfeeder’ til FK Distribution i Tåstrup og Tilst.

Denne ’Jobfeeder’ for FK Distribution er en maskine, der ”fodrer” (deraf navnet ’feeder’) en pakkelinje med reklamer og tidsskrifter. Pakkelinjen med de tilhørende ’Jobfeedere’ er en del af hjertet i FK Distributions koncept ”Nej tak +”, som giver den enkelte forbruger/husstand mulighed for kun at modtage de reklamer, de selv har valgt. FK Distribution blev færdig med indkøring af denne nye pakkelinje, der i daglig tale kaldes for ’Balder’, i Tåstrup midt i sidste uge.


Producerede prototype og større 0-serie sideløbende

En udviklingsfase tager tid, og derfor valgte FK Distribution at køre prototype-fremstilling sideløbende med en større 0-serie, og det har fungeret rigtig fint.

’Jobfeeder’ er en opgave, der har involveret stort set alle afdelinger hos Prodan. Vi har fremstillet alle maskinbearbejdede dele - samt stået for montagen af disse såvel som montage af de elektriske styringsmoduler og luftanordninger i produktet.
Vi har haft et godt og nært samarbejde med FK Distributions tekniske stab gennem hele projektet, hvilket har været givtigt for begge parter. Det er i det hele taget den måde, som vi hos Prodan helst vil arbejde på, da vi er af den overbevisning, at det er mest værdiskabende for såvel os som vore kunder.


Positiv tilbagemelding

Tilbagemeldingen fra FK Distributions tekniske chef Jan Pedersen er meget positiv. Han oplyser, at ’Prodans’ pakkelinje er én ud af fire – og er den, der kører hurtigst efter de to første driftsdage. Det er en fin tilbagemelding, som vi naturligvis hos Prodan er rigtig glade for.
Generelt laver vi hos Prodan dele til mange forskellige maskinbyggere, og deltager oftere og oftere i montage af delsamlinger eller samling af komplette produkter. Det er opgaver og processer, som vi sætter stor pris på, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med FK Distribution.


Tilbage til oversigten