Prodan udvider med ny laserskærer

- 01/05/19
Trumph

Prodan har indtil for nyligt ”kun” haft to Amada CO2-laserskærere i afdelingen. Nu kom tiden til udvidelse, og efter 3 års research, test og indsnævring af potentielle maskiner, har vi købt en Trumpf laserskærer.

Professional Trumpf laserskæring

Valget blev et stort Trumpf 5030 fiberlaser-skæreanlæg med vandkølet skærehoved og TruStore 3030-lagertårn, der automatisk sorterer og opbevarer rå- og færdigvarer på hver deres hylde i tårnet.

Driftssikker laserskæring med kort leveringstid

Tidligere var vi vant til meget manuel nesting, og det foregår nu helt automatisk. Vores medarbejdere laver en liste over de dele, der skal skæres, og derefter skærer anlægget råmaterialet med et minimalt spild til følge.
 
Den nye laserskærer åbner også op for at skære med egenskaben ”brightline”, der skærer langsommere, men med skæresnit i høj kvalitet.

Kapacitet til nye projekter

Vores nye laserskærer er klar til flere nye projekter. Den har et højt output, og kan skære op til 10 gange hurtigere end vores CO2-lasere. Det er især messing, kobber og aluminium, der skal produceres i store serier, som vores nye laserskærer excellerer i. Vi er selvfølgelig også altid klar med professionel laserskæring af sort stål, rustfrit og aluminium.

Læs hele artiklen om laserskæreren i Teknovation lige her på side 28.Tilbage til oversigten