Prodan på Hannover Messen 2019

- 03/04/19
I denne uge er vores salgschef Heinrich Jacobsen på verdens største fagmesse - Hannover Messen. I over 60 år har man kunne besøge messen, der har 6.500 udstillere fra 75 forskellige nationer og samler cirka 225.000 fagbesøgende årligt.
 

Prodan besøger verdens største fagmesse

Industrial Supply er én af de 6 specialmesser, der er repræsenteret på Hannover Messen 2019. I år deltager vi med Center For Underleverandører, hvor vi sammen har en fælles dansk stand.
 

Uventet tysk besøg på Hannover Messen

På messen fik vi besøg af et tysk firma, der specialiserer sig inden for landbruget. De ville gerne høre mere om virksomheden, hvordan Prodan arbejder med sine kunder samt hvilke bearbejdninger vi udfører.
 

Prodan kan levere hele pakken

Tyskerne efterspurgte produktion på specifikke emner, og ville have indsigt i om Prodan kunne håndtere hele processen. Det er intet problem, da vi kan klare svejsning, bearbejdning og overfladebehandling af emnerne, og derudover afholde logistikprocessen.
 
Det kan hjælpe dem, fordi de i dag benytter flere leverandører og selv behandler logistikken. Det bliver spændende at følge den videre proces med den tyske virksomhed, men også med de andre potentielle kunder, som har henvendt sig under messen.
 
 
 
 


Tilbage til oversigten