NYHEDER

CASE: SPÆNDENDE PROJEKT TIL NORDIC RADAR SOLUTIONS

– 15/01/20

De seneste to måneder har Prodan arbejdet på et projekt til Nordic Radar Solutions, som har udviklet et uafhængigt radarsystem til objektdetektering og realtidstrusler i lufthavne og deres omgivelser.

JULEHILSEN 2019

– 18/12/19

Selvom vi fortsat befinder os i et meget konkurrencepræget marked, har 2019 har på flere områder været bedre end det forgangne.

VELKOMMEN TIL PRODANS NYE FABRIKSCHEF CLAUS PEDERSEN

– 24/10/19

Vi byder velkommen til vores nye fabrikschef, Claus, der kommer med over 20 års erfaring fra branchen.

FRA KLASSISK UNDERLEVERANDØR TIL SYSTEM- OG TOTALLEVERANDØR

– 24/06/19

Prodan har ændret strategi og fremviser spændende resultater.

PRODAN UDVIDER MED NY LASERSKÆRER

– 01/05/19

Vi har udvidet med en Trumpf-fiberlaseranlæg, der har udvidet laserskærings-potentialet.

PRODAN PÅ HANNOVER MESSEN 2019

– 03/04/19

I denne uge er vores salgschef Heinrich Jacobsen på verdens største fagmesse, der har 6.500 udstillere fra 75 forskellige nationer og samler cirka 225.000 fagbesøgende årligt.

JULEHILSEN 2018

– 12/12/18

Prodan ønsker alle vore kunder, leverandører og samarbejdspartnere og deres kære en rigtig god jul samt et godt nytår med tak for godt og gensidigt samarbejde i det forløbne år.

FLERE FAGLÆRTE I FREMTIDEN

– 29/10/18

Prodan er med i projektet ”Flere faglærte i fremtiden”, hvor kommunens 8. klasser besøger virksomheder. Derfor har vi i uge 43, 44 og 47 fornøjelsen af 9 unge, der på 3 x 3 dage skal opleve nogle af de spændende uddannelsesmuligheder, der er på vores maskinfabrik.

VELKOMMEN TIL NY FABRIKSCHEF

– 14/09/18

Prodan byder velkommen til vores nye dygtige og kompetente fabrikschef. Pr. 10/09 startede Lars Bloch- Kristensen som ny fabrikschef i Prodan. Det har vi set frem til, da Lars kommer med mange års solid ledelseserfaring, og har været i alt fra ejer-ledede virksomheder til store verdensomspændende koncerner

PRODAN PUDSER SKOENE OG VINDER DET TABTE TILBAGE

– 29/05/18

For godt et års tid siden forduftede en betydelig del af Prodans omsætning sammen med en stor vindmøllekunde. Produktionen af emnerne blev flyttet til Kina og Spanien, og den mistede omsætning har sat sig i Prodans nyeste regnskab, hvor Randers-virksomheden fra 5,3 mio. kr. til 1,8 mio. kr. i resultat før skat.

PRODANS HIDTIL STØRSTE MONTAGEOPGAVE

– 17/11/17

Afslutningen på vores hidtil største montageopgave løber af stablen i disse dage. Opgaven har bestået i at fremstille dele til og udføre montage af en såkaldt ’Jobfeeder’ til FK Distribution i Tåstrup og Tilst.

PRODAN ER NYT MEDLEM AF NETVÆRKET FULD SKRUE

– 06/04/17

Netværket Fuld Skrue er et fællesskab mellem aktører og interessenter inden for dansk industri, der sammen arbejder på at øge produktiviteten i Danmark, tiltrække de skarpeste hoveder og styrke konkurrenceevnen.

INVESTERING I ROBOTTER GIVER EN ÅRLIG BESPARELSE PÅ EN HALV MILLION

– 15/03/17

Vores fokus på automatisering og udnyttelse af robotteknologi er med til at øge vores konkurrenceevne, og nu kan vi yderligere tilføje to nye robotter fra BILA A/S til vores produktion.

SAMARBEJDE FØRTE TIL STOR TITANIUM ORDRE

– 01/02/17

Prodan har fået et stort kompetenceløft og stærkere konkurrenceevne på bearbejdning af titanium efter et tæt samarbejde med Seco omkring meget krævende emner.

VÆKSTPLAN MED STORT FOKUS ROBOTTER OG HØJTEKNOLOGI

– 19/01/17

Med planerne om at investere i flere robotter og højteknologi i vores produktion arbejder vi benhårdt for, at 2017 bliver et rigtig godt år på vækstfronten.