Investering i robotter giver en årlig besparelse på en halv million

- 15/03/17

Med vores 3 årige vækststrategi er fokus på at udnytte den automatisering, som ligger i mulighederne inden for robotteknologien. Vi har derfor løbende valgt at investere i forskellige typer af robotter til vores afdelinger i produktionen med formålet om at øge vores kapacitet og konkurrenceevne betydeligt. 

De to seneste investeringer er i to robotceller fra producenten BILA af modellen BILA RoboPower T850-6L, som er indkøbt til vores bearbejdningscenter og vores CNC-drejebænke. Valget er faldet på netop disse to robotceller, da de begge er flytbar og nemme at programmere. De besidder dermed den fleksibilitet, vi søger ift. optimeringen af vores produktion:

”I stedet for kun at bygge en robotløsning op til de to CNC-maskiner, satsede vi på en standardløsning, da vi så har mulighed for at bruge den til andre emner. Alternativt kan vi flytte robotcellen over til en helt anden maskine for at bearbejde andre emner. Dette sikrer, at løsningen også er den rette på lang sigt.” - Fabrikschef, Henrik Christensen

Læs mere om vores nyindkøbte robotceller fra BILA her.

 


Tilbage til oversigten